Tijdens week 4 kregen de Schaakmatties elke dag een nieuw raadsel voor hun kiezen. Van tellen tot woordkennis en logica: alles kwam voorbij in de puzzels van meester Bob.

Wat voorbeelden:

Geen deur is voor mij gesloten en bij belangrijk bezoek rollen ze me uit. 
Wat ben ik?

en

Een eend wordt 9 euro gegeven, een spin 36 euro en een bij 27 euro. Hoeveel geld zou een paard ontvangen, gebaseerd op deze informatie?


Het waren soms pittige puzzels, maar er waren 7 slimme Schaakmatties die de Challenge haalden. Na loting gaan de prijzen naar: Marit van Boxel uit Eindhoven (Simon de Schaker deel 3) en Dagmar Luijkx uit Veendam (Puzzel). Gefeliciteerd!

De prijzen sturen we de lotingwinnaars toe. Gefeliciteerd!

Alle challenge winnaars van week 4 (2 – 8 augustus):

Reiger-Marit
Polyan-D-Matthijs
Antoni-B-Vera
Antoni-B-Lisa
DeKern-V-Dagmar
Bestmo-B-Casper
Driema-V-Chingthang

Doe jij ook mee? Iedere week maak je kans op mooie prijzen. Denk aan een Simon de Schaker boek of een Schaakmatties voetbal. Deze gaan niet alleen naar de winnaars, maar we verloten ze ook onder alle deelnemers, zo maakt iedereen kans op wat leuks!

Summer BINGO

Summer Bingo Lukt het jou om alle challenges te halen én stuur je een toffe zomerschaakfoto naar ons? Dan scoor jij een Summer Bingo: dat is natuurlijk een eervolle vermelding en eeuwige roem!

Maar daarmee zijn we er nog niet, er is meer! Welke Schaakmattie zou wel eens in het team van de meesters willen spelen? Uit degenen die de Summer Bingokaart volmaken, loten wij de Schaakmattie die bij een volgend Beat the Masters evenement een keer met de meesters meespeelt! Join jij the Masters?

Veel succes en schaakplezier en natuurlijk ook een fijne zomer!