Op vrijdag 8 juli is het eerste Summer Challenge toernooi gespeeld. Het is nog niet voor iedereen de start van de vakantie (alleen regio midden). Voor Noord en Zuid is het nog even volhouden.
Leuk om weer nieuwe gezichten te zien. We delen de toernooien van de Summer Challenges in op rating. De meeste hebben al een Tornelo rating. Voor nieuwe spelers gebruiken we de KNSB-jeugdrating of worden in de open groep geplaatst.
Voor de eerste challenge zijn drie toernooideelnames nodig, dus we kunnen pas aan het einde van de 9 toernooien aangeven wie de challenge heeft gehaald.

Zie hier alle challenges.

De ereplaatsen van het eerste Summer Challenge toernooi 2022:

Open groep
1. Tiago
2. Konstantin
3. Gagan

Topgroep

1. Yuvan
2. Emir
3. Mark

Wil jij ook meespelen op Tornelo?
Heb je nog niet eerder meegespeeld? Download hier dan de instructie hoe je een account aanmaakt en waar je op moet letten voor deelname aan een live toernooi.

Checklist
Controleer ook even deze uitgebreide checklist!

Speelsysteem
Er worden steeds vijf ronden gespeeld van 5 minuten plus 3 seconden per persoon per partij. We spelen in verschillende groepen, die zoveel mogelijk op rating worden ingedeeld (Tornelo of jeugdrating), zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan spelen.
De top 3 per groep krijgt steeds een erevermelding in het verslag van het toernooi. De toernooi deelnames tellen natuurlijk ook mee voor de verschillende challenges.

Zoom
In Tornelo zit ook een zoomlink, zodat je elkaar en ons kunt zien. Dat is niet verplicht, maar wel leuk.

Probeer wel een dag of in de ochtend van te voren al je account aan te maken en aan te melden voor toernooi. Vanaf 15.45 uur kun je inloggen voor het toernooi en opent ook de zoom link.

Alvast veel succes!