Tijdens de Summer Challenge hebben we al veel prijzen uitgedeeld: puzzels, ballen, boeken en zelfs Schaakmatties kussens! Wil jij nog ook graag zo’n toffe prijs winnen? Dat komt goed uit, want je hebt nog 2 weken om zelf mee te spelen.

Voor meer informatie over de Challenges, kijk je op www.schaakmatties.nl/summer-challenge .

Foto’s!

Wij vinden het altijd leuk om te zien dat de prijzen goed in de smaak vallen bij de winnaars. In de eerste week won Pranav een bal, gefeliciteerd!

Pranav met een Schaakmattie Bal!

Dagmar loste de lastige raadsels van meester Bob op en won zo een puzzel!

Een puzzel winnen als je raadsels oplost, daar is over nagedacht!

Wil jij ook een toffe prijs winnen? Iedere week maak je kans op mooie prijzen. Denk aan een Simon de Schaker boek of een Schaakmatties voetbal. Deze gaan niet alleen naar de winnaars, maar we verloten ze ook onder alle deelnemers, zo maakt iedereen kans op wat leuks!

Summer BINGO

Summer Bingo Lukt het jou om alle challenges te halen én stuur je een toffe zomerschaakfoto naar ons? Dan scoor jij een Summer Bingo: dat is natuurlijk een eervolle vermelding en eeuwige roem!

Maar daarmee zijn we er nog niet, er is meer! Welke Schaakmattie zou wel eens in het team van de meesters willen spelen? Uit degenen die de Summer Bingokaart volmaken, loten wij de Schaakmattie die bij een volgend Beat the Masters evenement een keer met de meesters meespeelt! Join jij the Masters?

Veel succes en schaakplezier en natuurlijk ook een fijne zomer!