Summer Challenge

Schaakmatties Summer Challenge!

Deze zomer speel jij iedere week mee voor gave prijzen! Elke week start een nieuwe, coole challenge en maak jij kans om weekwinnaar te zijn. Hoe meer challenges je haalt, hoe groter de kans dat jij de grote zomerwinnaar wordt! Tussen iedereen die challenges haalt, verloten wij toffe zomerprijzen: bijvoorbeeld een voetbal of kussen met ons logo of een tof boek van Simon de Schaker! En natuurlijk nog een supervette hoofdprijs: een Schaakmattie Summer Sweater! Met deze custom made hoodie kun je na de zomer cool het najaar in!
Elke week kan je opnieuw meedoen, dus speel wanneer jij dat wil. Houd jij je hoofd cool en ga je de uitdaging aan?!
Goed om te weten: indien Je al meespeelt bij de Schaakmatties op Tornelo, hoef jij je niet apart voor de Summer Challenges aan te melden.

De challenges deze zomer:

Vanaf 8 juli tot 4 september spelen we wekelijks de zomer challenges! Doe jij mee? Iedere week een challenge en kans op mooie prijzen!

Challenge 2:
Los de Rebus op

Week: 16 - 22 juli

Los deze week de rebus op en misschien word jij wel de zomerkoning van de week. Hou jij je hoofd cool en weet jij het goede antwoord? Stuur het naar evanbreugel@schaakbond.nl.

Challenge 3: Los 5 puzzels op

Week: 23 juli - 29 juli

Lukt het jou om deze week 5 puzzels op te lossen? Op [pagina] vind je de verschillende puzzels. Stuur jouw antwoorden door naar evanbreugel@schaakbond.nl om kans te maken op de mooie prijzen!

Challenge 4: Verkleedpartij!

Week: 30 juli - 5 aug

Wil jij meedoen voor de grote prijzen? Kom dan deze vrijdag verkleed de Zoomroom in! Een duikbril, een zonnebril of een hawaiiblouse: alles mag! Degene met de coolste outfit is de weekwinnaar!

Challenge 5:
Schaken doe je niet alleen

Week: 6 - aug 12

Schaken in je eentje is natuurlijk niet het leukste! Dus nodig een vriend(in), broertje, zusje, buurjongen - of meisje uit voor het toernooi van komende vrijdag! Stuur ze [deze link] en laat ze eenmalig gratis meespelen. Hoe meer hoe beter!

Challenge 6:
Los het schaakraadsel op

Week: 13 - 19 aug

Ben jij de koning(in) van het raadsel? Check het nieuwsbericht van deze week of kijk de video om het schaakraadsel van Schaakmeester Bob op te lossen. Stuur je antwoord naar bjacobs@schaakbond.nl en speel mee voor de prijzen.

Challenge 7:
Vakantiefoto

Week: 20 - 26 aug

De vakantie is voor sommige Schaakmatties alweer (bijna) voorbij! Tijd voor leuke foto's! Stuur jouw vetste pic op naar evanbreugel@schaakbond.nl. De tofste foto's plaatsen we op onze kanalen en natuurlijk maak je kans op de coole prijzen!

Challenge 8:
Los 5 moeilijke puzzels op

Week: 27 aug - 2 sep

De laatste week van de Summer Challenges alweer. Klaar jij ook deze laatste stap en maak jij nog steeds kans op de hoofdprijs? Los de 5 moeilijke puzzels op en stuur je antwoorden naar bondsbureau@schaakbond.nl.