De zomer is voorbijgevlogen: alle scholen zijn inmiddels begonnen. Wat hebben er toch weer veel Schaakmatties partijen gespeeld, puzzels opgelost, lessen gevolgd en zelfs gepuzzeld om de rare raadsels van Schaakmeester Bob op te lossen!

Er speelden vaak wel 50 Schaakmatties mee aan de verschillende uitdagingen. Iedereen een applaus voor zichzelf. De echte die hards speelden om álle uitdagingen te halen.

SUMMER BINGO

Elke week waren er meerdere prijzen te winnen. Iedere Schaakmattie speelde echter ook mee met de Summer Bingo. Voor iedereen die de Summer Bingo scoort, was er nóg een speciale prijs: een keer meespelen met de meesters bij Beat the Masters!

De opdracht was om álle challenges te halen én een leuke zomerfoto te sturen. En leuke foto’s hebben we gekregen:

Vera slaapt als een roos op haar Schaakmatties Kussen
Casper blij met zijn beker!
Lisa in opperste concentratie.
Chinghtang won een mooie Schaakmatties Voetbal!
Matthijs chillt in het zonnetje.

Dagmar lost graag puzzels op!
Pranav is blij met zijn Schaakmatties Bal!

Winnaar

De grote vraag. Het antwoord waar iedereen op wacht natuurlijk. Van iedereen die de Summer Bingo heeft gescoord, is er maar één de gelukkige winnaar. En die hebben we bepaald door loting.

Omdat iedereen in spanning zit, zullen we er geen al te lang praatje van maken. Dat is altijd erg storend, iedereen wil gewoon door naar de prijsuitreiking. Soms zie je wel eens op televisie dat er een man of vrouw heel belangrijk komt doen en dan maar door blijft praten. Dan wordt die bedankt en die bedankt en ook nog eens zus of zo. Terwijl je eigenlijk alleen maar wil weten wie er nu gewonnen heeft en die grote prijswinnaar wil zien. Gelukkig zijn wij niet zo bij Schaakmatties. Wij winden er geen doekjes om. Recht op ons doel af. Direct duidelijkheid!

Dus bedanken we graag iedereen die heeft meegespeeld: alle Schaakmatties natuurlijk. En de posterijen voor het brengen van de pakketjes. Vergeet ook het internet niet, want zonder verbindingen geen online spel. Het weer zat ook niet tegen. Ook niet mee deze zomer, maar toch zeer zeker ook niet tegen. Het is goed ook daar even bij stil te staan.

Zonder omwegen ook graag dank aan de ouders die hun kinderen hebben gesteund tijdens de zomerlijke beproevingen! Foto’s mailen, sparren bij puzzels en delen in de blijdschap: het is goed ook daar eventjes de tijd voor te nemen.

En nu echt de winnaar

Na loting is er een gelukkige winnaar uitgerold en dat is:

Tromgeroffel

LISA!

Gefeliciteerd! Super leuk dat je een keer mee gaat spelen met de meesters. We gaan je op de hoogte houden wat en hoe.

Nogmaals iedereen bedankt voor het meespelen, we hopen dat jullie een hele leuke zomer hebben gehad!