De weken vliegen voorbij en de zomer ook. En we hebben tot nu toe heel lekker weer! Schaakmeester Eric is morgen toernooileider en daarna gaat ook hij op vakantie. Schaakmeester Bob neemt dan drie weken lang de honneurs waar. Over schaakmeester Bob gesproken: hij legt jullie graag weer uit wat de volgende Challenge is natuurlijk!

Schaakmeester Bob met tekst en uitleg!

Verkleden dus!

Morgen zien we jullie graag in zomerse outfits in de Zoomroom. Weet je iets leukers? Dat is natuurlijk ook goed. Alles is leuk! Vergeet ook zeker niet een toffe foto te maken van jezelf, want dan kunnen wij die misschien weer delen. Degene die het leukst is verkleed, die noemen we nog even. Daar koop je geen prijs voor, maar lekker voor aap staan is ook wel eens tof.

Schaakmatties goed bezig met uitdagingen!

We ontvingen al veel goede antwoorden op Challenge nummer 2 en 3. Onder andere Zoe, Ceder, Ching Thang, Pranav, Parth, Tiago, Michael en Sai hebben uitdagingen overwonnen. Superknap. En zij maken dus meer kans daardoor op die coole SummerSchaakmattiesSuperSweater. Applausje voor jullie zelf.

In de rebus stond een spelfout. De hitte zorgde ervoor dat de ‘t’ van ‘houdt’ was weggesmolten. Goed opgelet van Ceder! Die hield zijn hoofd cool in de ijskast en had de fout gezien.

Ook meespelen?

Meer informatie over de verschillende challenges vind je op deze pagina. Ben je nog geen Schaakmattie? Meld je dan snel aan! Hoe je dat doet, vind je hier.