Summer Challenge

Schaakmatties Summer Challenge!

Deze zomer speel jij iedere week mee voor gave prijzen! Elke week start een nieuwe, coole challenge en maak jij kans om winnaar te zijn. Tussen iedereen die de challenge haalt, verloten wij toffe zomerprijzen: bijvoorbeeld een voetbal of kussen met ons logo , een Schaakmattiespuzzel met 120 stukjes of een tof boek van Simon de Schaker!
Elke week kan je opnieuw meedoen, dus speel wanneer jij dat wil. Houd jij je hoofd cool en ga je de uitdaging aan?!
Goed om te weten: als je lid bent van de Schaakmatties club op Chesskid doe je als je speelt automatisch mee met de challenges. Je hoeft je dus niet apart voor de Summer Challenges aan te melden.

De challenges deze zomer:

Van 12 juli tot 6 september spelen we wekelijks de zomer challenges! Doe jij mee? Iedere week een challenge en kans op mooie prijzen!

Challenge 1:
Speel 3 toernooien

Week: 12 - 18 jul

Elke week worden er snelschaaktoernooien georganiseerd voor alle Schaakmatties. Log in op chesskid.com en links onderin je scherm zie je de planning van de toernooitjes. Als je alle partijen van 3 toernooitjes, 15 potjes dus, gespeeld hebt, maak je kans op 1 van de prijzen!

Challenge 2:
Speel 10 snelschaakpotjes

Week: 19 - 25 juli

Speel deze week minimaal 10 snelschaakpotjes en misschien word jij wel de zomerkoning van de week. Hou jij je hoofd cool? Log in op chesskid.com, klik op 'Speel tegen kind' en daag iemand uit!

Challenge 3:
Los 10 puzzels op

Week: 26 juli - 1 aug

Lukt het jou om deze week 10 puzzels op te lossen? Log in op chesskid.com en ga naar ‘Puzzels' en kijk hoeveel jij er kunt oplossen! Wist je dat je trouwens ook sterren verdient met het oplossen van puzzels? Die kun je later weer gebruiken om lessen vrij te spelen!

Challenge 4:
Los 3 raadsels

Week: 2 - 8 aug

Iedere dag vind je op Chesskid bij het 'Nieuws' een nieuw raadsel van schaakmeester Bob. Stuur de meester een bericht met jouw antwoord. De volgende dag wordt de oplossing gepost. Heb je tijdens deze week 3 raadsel opgelost? Dan maak jij kans om weekwinnaar te worden!

Challenge 5:
Speel 3 computeroefeningen

Week: 9 - 15 aug

Kun jij mat zetten met 2 torens? Of met 1 toren? Oefen je skills en wordt beter, terwijl je ook kans hebt om te shinen als je weekwinnaar wordt. Log in en ga naar ‘Leren’. Kies nu voor de optie ‘Oefeningen’. Voltooi minimaal 3 oefeningen en jij maakt kans!

Challenge 6:
Win 10 snelschaakpotjes

Week: 16 - 22 aug

Ben jij koning snelle Schaakmattie? Speel dan mee aan onze toernooien en win deze week 10 potjes om weer mee te doen voor de prijzen. Log in op chesskid.com en links onderin je scherm zie je de planning van de toernooitjes.

Challenge 7:
Speel 20 snelschaakpotjes

Week: 23 - 29 aug

Speel deze week minimaal 20 snelschaakpotjes en misschien word jij wel de zomerkoning van de week. Hou jij je hoofd cool? Log in op chesskid.com, klik op 'Speel tegen kind' en daag iemand uit!

Challenge 8:
Speel 4 toernooien

Week: 30 aug - 5 sep

Elke week worden er snelschaaktoernooien georganiseerd voor alle Schaakmatties. Log in op chesskid.com en links onderin je scherm zie je de planning van de toernooitjes. Als je alle partijen van 4 toernooitjes, 20 potjes dus, gespeeld hebt, maak je kans op 1 van de prijzen!

Ben je nog geen lid van Schaakmatties?

Maar wil je wel meespelen? Geen probleem, je kunt je eenvoudig en snel aanmelden via het online inschrijfformulier en direct starten met spelen.

Individuele aanmelding

Meld je kind aan voor een individueel lidmaatschap.

 • Onbeperkt online schaken
 • Gratis deelname schaaktoernooien
 • Uitdagende puzzels
 • Educatieve filmpjes
 • Win gave prijzen

7.50voor een jaarlidmaatschap

Voor scholen

Meld een groep kinderen aan via een school.

 • Onbeperkt online schaken
 • Gratis deelname schaaktoernooien
 • Eigen online omgeving
 • Voortgang monitoren
 • Fun & educatie in één

7.50voor een jaarlidmaatschap

Voor clubs

Meld een groep kinderen aan via een club.

 • Onbeperkt online schaken
 • Gratis deelname schaaktoernooien
 • Eigen online omgeving
 • Voortgang monitoren
 • Fun & educatie in één

7.50voor bestaande clubleden of het verlengen van accounts.