Het was in sommige groepen nog best spannend vandaag voor de serie prijzen. In groep D ging het tussen Pranav en Druv. Wie de groep won, zou ook de serie winnen. Pranav won de onderlinge wedstrijd in ronde 2 en steeg zelfs nog een punt naar 44. Pranav dus kampioen van de D groep in deze serie. Druv tweede. De strijd om plek 3 ging tussen Mylo en Chima. Chima stond een puntje voor op Mylo en die beheild hij dit toernooi door precies dezelfde score te hebben als Mylo. Chima dus 3e en Mylo 4e. Gilead en Viaan voltooien deze groep op plekken 5 en 6.

In Groep C deed vooral Parth vandaag goede zaken door samen met Cederick de groep te winnen met 13 punten. Cederick pakt de serie overwinning met 40 punten en Parth wordt 2e met 37 punten. Leonid en Ceder eindigen beide op de 3e plaats met 33 punten. Daarachter Anish Anurang, Ruth, Taha en Kai.

In groep B was het een nek aan nek race tussen Jack, Yuvan en Simon. Yuvan won vandaag de groep met 14. Nieuwkomer Anton werd 2e ook met 14 punten maar een wp puntje minder. Jack zag dat hij al genoeg had voor de overwinning in de serie met 41 punten, Yuvan werd 2e met 40 en Simon 3e met 39. Daarachter volgen Jasper, Benjamin, Jingwen, Konstantin en Anton.

In Gfoep A had Emir al ruimafstand genomen door twee overwinningen. Met 10 pnten erbij vandaag stelde hij de overwinning in de serie veilig met 40 punten. Gagan werd 2e met 31 punten gevolgd door Jari met 29 punten.

De podiumplekken van het zesde toernooi van de serie:

Groep AB: Open groep
1. Jack Oei
2. Anton Nawat Ponne
3. Simon Rivera

Groep C: Next Best

1. Parth Kshirsagar en Cederick Oei
3. Ceder Koppelaar

Groep D: Best
1. Pranav Kshirsagar
2. Chima Elijah Njika en Mylo Georgopoulos-Karbouniaris

Eindstand serie 3 na 6 van de 6 toernooien

Download hier de eindstand 3 na 6 van de 6 toernooien

Spaarkaart
Voor de deelnemers die minstens 2 toernooien spelen in de serie, wordt er een certificaat gemaakt met alle gewonnen prijzen erop.
Zie hier de spaarkaart uit serie 2 (van Simon, winnaar van groep A):

Wil jij ook meespelen op Tornelo?
Heb je nog niet eerder meegespeeld? Download hier dan de instructie hoe je een account aanmaakt en waar je op moet letten voor deelname aan een live toernooi.

Checklist
Controleer ook even deze uitgebreide checklist!

Speelsysteem
Er worden steeds vijf ronden gespeeld van 5 minuten plus 1 seconde per persoon per partij. We spelen in vier verschillende categorie├źn, zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan spelen. De beste 3 resultaten tellen voor de serie prijzen mee.

Zoom
In Tornelo zit ook een zoomlink, zodat je elkaar en ons kunt zien. Dat is niet verplicht, maar wel leuk.

Probeer wel een dag of in de ochtend van te voren al je account aan te maken en aan te melden voor toernooi. Vanaf 15.45 uur kun je inloggen voor het toernooi en opent ook de zoom link.

Alvast veel succes!