Vandaag waren een paar spelers verhinderd omdat ze deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap tot en met 10 jaar in Tilburg (NK E). Dat kampioenschap gaat morgen nog verder. We wensen Ruth, Chingthang, Parth, Sai, Akul, Ceder, Alexi en Viaan natuurlijk heel veel succes!

Hierdoor konden de anderen extra scoren en eventueel inlopen. Dat lukte er een paar heel goed. Zo wonnen Quinn, Anish, Patryk en Gilead voor het eerst hun groepen. Proficiat!

Groep A: Beginners
1. Quinn JJ Hopster, B. Hemanth
3. Jasper de Ruiter

Groep B: Open Groep
1. Anish Anurang Chitre
2. Cederick Oei
3. Konstantin Tkacenko

Groep C: Next Best
1. Patryk Dyksinski
2. Dhruv Lobo
3. Dhruv Patil

Groep D: Best
1. Gilead van Duuren
2. Pranav Kshirsagar, Tran Duong Hoang Ngan

Spaarkaart
We zijn bezig om persoonlijke spaarkaarten voor jullie te maken. Je kunt dan alle top 3 noteringen van alle keren op een kaart terugzien en voor de anderen hun beste resultaten.

Tussenstand serie 2
Download hier de tussenstand na 5 toernooien:
tussenstanden serie 2 na 5 toernooien

Wil jij ook meespelen op Tornelo?
Heb je nog niet eerder meegespeeld? Download hier dan de instructie hoe je een account aanmaakt en waar je op moet letten voor deelname aan een live toernooi.

Checklist
Controleer ook even deze uitgebreide checklist!

Speelsysteem
Er worden steeds vijf ronden gespeeld van 5 minuten plus 1 seconde per persoon per partij. We spelen in vier verschillende categorie├źn, zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan spelen. De beste 3 resultaten tellen voor de serie prijzen mee.

Zoom
In Tornelo zit ook een zoomlink, zodat je elkaar en ons kunt zien. Dat is niet verplicht, maar wel leuk.

Probeer wel een dag of in de ochtend van te voren al je account aan te maken en aan te melden voor toernooi. Vanaf 15.45 uur kun je inloggen voor het toernooi en opent ook de zoom link.

Alvast veel succes!