Twee weken geleden was het lente, vorige week winter, vandaag herfst, dat betekent volgende week …. veel zon!. Maar vandaag natuurlijk gewoon weer schaken. Ook weer drie nieuwe spelers vandaag. Leuk dat jullie erbij zijn!

Een paar kinderen hadden het vandaag heel moeilijk met hun tijd. Mooie stellingen en combinaties, maar dan toch op tijd verliezen, dat is nooit leuk. Tip: Probeer tijd te winnen door vooral in de tijd van je tegenstander na te denken.

Ook was er vandaag weer een unicum, namelijk 4 spelers op een gedeelde 3e plaats (in groep B). Allemaal brons. Gefeliciteerd!

De podia van de 4 verschillende groepen van vandaag:

Groep A: Beginners
1. Simon Rivera
2. Benjamin Rivera
3. Gagan Gandiva Samata

Groep B: Open
1. Job van Weel
2. Konstantin Tkacenko
3. Anish Anurag Chitre, Ruth van Duuren, Yuvan Yatin Samata en Max Zheng

Groep C: Next Best
1. Tran Duong Hoang Ngan
2. Mylo Georgopoulos-Karbouniasis en Ivar Chang

Groep D: Best
1. Pranav Kshirsagar
2. Gilead van Duuren
3. Chima Elijah Njika

Spaarkaart
We zijn bezig om persoonlijke spaarkaarten voor jullie te maken. Je kunt dan alle top 3 noteringen van alle keren op een kaart terugzien en voor de anderen hun beste resultaten.

Tussenstand serie 2
Download hier de tussenstand na 4 toernooien:
tussenstanden serie 2 na 4 toernooien

Wil jij ook meespelen op Tornelo?
Heb je nog niet eerder meegespeeld? Download hier dan de instructie hoe je een account aanmaakt en waar je op moet letten voor deelname aan een live toernooi.

Checklist
Controleer ook even deze uitgebreide checklist!

Speelsysteem
Er worden steeds vijf ronden gespeeld van 5 minuten plus 1 seconde per persoon per partij. We spelen in vier verschillende categorie├źn, zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan spelen. De beste 3 resultaten tellen voor de serie prijzen mee.

Zoom
In Tornelo zit ook een zoomlink, zodat je elkaar en ons kunt zien. Dat is niet verplicht, maar wel leuk.

Probeer wel een dag of in de ochtend van te voren al je account aan te maken en aan te melden voor toernooi. Vanaf 15.45 uur kun je inloggen voor het toernooi en opent ook de zoom link.

Alvast veel succes!