Vandaag ligt er sneeuw buiten op deze eerste aprildag. Hoe is dat nu mogelijk?
De sneeuwballen worden snel weer ingeruild voor de schaakstukken.
Vandaag hebben we ook een primeur. Schaakmeester Robert is voor het eerst aanwezig om de indeling te verzorgen. Hij vond het best wel spannend, maar gelukkig hebben de kinderen hem goed geholpen dor op tijd volgende ronde te roepen!

Ook waren er weer hele mooie partijen. Ook zagen we in groep D een koning midden op het bord heel fraai mat komen te staan tussen allerlei pionnen. Heel goed gezien.

Verder nog een kleine technische storing in groep 5, maar gelukkig konden we de klok even stilzetten waarna de speler opnieuw kon inloggen en weer verder spelen. Fantastisch!

De podia van de 4 verschillende groepen van vandaag:

Groep A: Beginners
1. Simon Rivera
2. Jasper de Ruiter
3. Benjamin Rivera

Groep B: Open
1. Job van Weel
2. Anish Anurang Chitre
3. Yuvan Yatin Samata

Groep C: Next Best
1. Mylo Georgopoulos-Karbouniasis
2. Joep Noordermeer
3. Sai Pranav Tejas Lalkota

Groep D: Best
1. Pranav Kshirsagar
2. Chima Elijah Njika
3. Gilead van Duuren

Spaarkaart
We zijn bezig om persoonlijke spaarkaarten voor jullie te maken. Je kunt dan alle top 3 noteringen van alle keren op een kaart terugzien en voor de anderen hun beste resultaten. Als het even meezit, kunnen we die volgende week vrijdag al aan jullie toesturen!

Tussenstand serie 2
Download hier de tussenstand na 3 toernooien:
tussenstanden serie 2 na 3 toernooien

Wil jij ook meespelen op Tornelo?
Heb je nog niet eerder meegespeeld? Download hier dan de instructie hoe je een account aanmaakt en waar je op moet letten voor deelname aan een live toernooi.

Checklist
Controleer ook even deze uitgebreide checklist!

Speelsysteem
Er worden steeds vijf ronden gespeeld van 5 minuten plus 1 seconde per persoon per partij. We spelen in vier verschillende categorie├źn, zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan spelen. De beste 3 resultaten tellen voor de serie prijzen mee.

Zoom
In Tornelo zit ook een zoomlink, zodat je elkaar en ons kunt zien. Dat is niet verplicht, maar wel leuk.

Probeer wel een dag of in de ochtend van te voren al je account aan te maken en aan te melden voor toernooi. Vanaf 15.45 uur kun je inloggen voor het toernooi en opent ook de zoom link.

Alvast veel succes!