Op vrijdag 28 januari speelden onze Schaakmatties het (voorlopig) laatste oefentoernooi op Tornelo. Met meer dan vijftig enthousiaste schakers was het weer een groot succes! De tijd van oefenen is inmiddels voorbij: vanaf volgende week start de Schaakmattie League Serie 1.

Er waren weer volle spannende potten, waarbij sommige partijen in de ultieme slotseconden werden beslist. In het Zoomscherm zagen Schaakmeester Eric en Bob vooral weer een heleboel kids in opperste concentratie: tijdens de partijen kun je een speld horen vallen.

Zoomzoomzoom

Oké dan, een speld en af en toe iemand die vergeet zichzelf te muten, maar daar zijn alle Schaakmatties wel aan gewend. In de verschillende groepen waren natuurlijk verschillende winnaars en die zetten we graag nog even in het zonnetje!

Groep A: Beginners
1. Sam Paardenkoper
2. Anugrah James
3. Jake Figueiredo van Herp

Groep B: Open
1. Evan Los
2. Dhruv Patil
3. Jabber Al-yassin

Groep C: Next Best
1. Dolev Shniper
2. Sai Pranav Tejas Lalkota
3. Parth Kshirsagar

Groep D: Best
1. Pranav Kshirsagar
2. Matthieu Guillaumond
3. Ethan Chua

Volgende week spelen we dus de Schaakmattie League Serie 1. We hebben er ontzettend veel zin in, tot dan!

Wil jij ook meespelen op Tornelo?
Heb je nog niet eerder meegespeeld? Download hier dan de instructie hoe je een account aanmaakt en waar je op moet letten voor deelname aan een live toernooi.

Checklist
Controleer ook even deze uitgebreide checklist!

Speelsysteem
Er worden steeds vijf ronden gespeeld van 5 minuten plus 1 seconde per persoon per partij. We spelen in vier verschillende categorieën, zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan spelen.

Zoom
In Tornelo zit ook een zoomlink, zodat je elkaar en ons kunt zien. Dat is niet verplicht, maar wel leuk.

Probeer wel een dag of in de ochtend van te voren al je account aan te maken en aan te melden voor toernooi. Vanaf 15.45 uur kun je inloggen voor het toernooi en opent ook de zoom link.

Alvast veel succes!